News

By Felicia Comments (0) Okategoriserat

Will your brows look the same after botox?

Haha, det var mycket roligt snack om att bygga om ansiktet idag på Luxe Events tillställning med New Clinic. Fick lära mig flera nya saker från Anna och Helen på New Clinic, otroligt härliga och professionella kvinnor! t.ex. att brynen OFTAST förändras på ett eller annat sätt när man gör botox i pannan, många använder faktiskt botox för att lyfta brynen. Jag har länge fightats med grov spänningshuvudvärk så jag valde att lägga i lite botox ur rent medicinskt syfte (jag är väldigt nöjd med mitt ansikte som det är..) – ska bli spännande att se om det ger bättre effekt än bettskena osv. 

Haha, there was a lot of hilarious talk about rebuilding faces today at Luxe Event’s happening at New Clinic. Learned loads of new things from Anna and Helen at New Clinic, completely lovely and professional women! For example that the brows will most often change slightly when doing botox in the forehead, many people actually use botox to lift the brows. I have, for the longest time, had severe problems with tension headaches so I chose to add a small amount of botox for purely medical purposes (I’m really happy with my face as it is..) – it’s going to be interesting to see if it gives better effect than a splint etc.

Jag och urgulliga Annica goffade i oss halva middagsbuffén… 

Me and the super sweet Annica were totally killing the yummy buffé…

Fina Jenny från Luxe Event och kvällens stjärnor Helen och Anna.

Lovely Jenny from Luxe Event and this evening’s stars Helen and Anna.

Maten var svingod – därav vårt goffande…

The food was to die for… therefore our pigging out.

Eftersom det har varit 25 grader idag (dvs. supervarmt här i Sverige) så hade jag knappt någon makeup på mig, och brynen var endast pyttelite Benefit Goof Proof #2 och aningens mer transparent gel (Ready set brow från Benefit), mina bryn står fortfarande i givakt!

Since it’s been 25 degrees today (i.e super hot for Sweden) I hardly wore any makeup, and my brows were only a touch of Goof Proof #2 and slightly more transparent gel (Ready set brow from Benefit), my brows are still standing!  

Tusen tack till Felicia och Jenny på Luxe Event samt New Clinic för en supertrevlig kväll, det var ett härligt gäng att hänga med!

Super thanks to Felicia and Jenny at Luxe Event and New Clinic for a great night, what a nice gang to hang out with!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *