Another day, another brow

Vi fortsätter på 'följ-med-på-jobbet'-temat, var ju ett par dagar i Göteborg för ögonbrynsutbildning. Älskar verkligen butiken i Göteborg, personalen, mysiga brow baren... allt! (utom kanske det klaustrofobiska lunchrummet haha). Nu är i alla fall Ana Maria redo att ta sig an göteborgarnas vilda bryn! 

IMG_2431.JPG
IMG_2429.JPG

Sofia kanske ni redan har sett om ni varit förbi Sephora, hon är brynexpert på heltid! Världens gulligaste också, så vill ni pigga upp en deppig dag, få er ett gott skratt eller höra rrrriktigt grov göteborgska (den dyker upp då och då), droppa in till Sofia ;)

IMG_2432.JPG
IMG_2435.JPG

Varje gång jag utbildar nya anställda i bryn, slår det mig hur mycket det är att lära sig. Det kanske låter simpelt att göra ögonbryn, men faktum är att det är lite som en egen vetenskap, det är otroligt mycket att tänka på för att det inte ska bli fel - och om ni tänker på det så är det ingen som har exakt likadana bryn - och vårt jobb innebär ju att fixa bästa möjliga bryn för ALLA. För att inte tala om symmetri. Det svåraste att lära sig, men också det som skiljer oss från andra. Det värsta jag vet är när brynartister säger "ja, tyvärr, det är så du ser ut". Visst, ögonbryn är syskon, inte tvillingar, men det går alltid att göra förändringar som får de att bli så symmetriska som möjligt. Så nöj er inte med vad som helst!  

IMG_2427.JPG
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Ana Maria vaxar och plockar sin mans bryn - hon är så duktig! Bra exempel på att även män kan fixa ögonbrynen. Största skillnaden är att vi då oftast bara groomar brynen (tar bort oönskade hår och trimmar, men låter den naturliga formen vara kvar), kan se till att lägga upp ett helt inlägg om män och bryn vid ett senare skede :)

FullSizeRender.jpg

Om ni vill se före- och efterbild, samt produktlista för vardagssminket jag har på dessa bilder, håll utkik här! Puss!