Vardagspiff!

Såhär såg jag ut igårmorse hörni, trött, lite svullen och en härlig ica-kasse under ögat - yippie för smink! Även om jag inte har några problem att knata runt osminkad så är det uppiggande och energigivande att lägga lite krut på ansiktet. När jag är ute och reser och bor på hotell så tar jag alltid med mig min stora resespegel för då kan jag alltid sätta mig med min necessär framför fönstret och få bra ljus. En av de bästa stunderna på morgonen! Här nedan ser ni före och efterbild på min vardagsmakeup jag körde under utbildningsdagarna i Göteborg, en hel del produkter men ändå snabbt och enkelt. 

IMG_2421.JPG
IMG_2424.JPG

Benefit Hello flawless foundation 'ivory' - bara att dutta på över hela ansiktet med en beauty blender eller Real techniques face sponge (gillar båda). 

Benefit Stay don't stray ögonprimer/concealer 'light/medium', Nars radiant creamy concealer 'chantilly' - använder båda två under ögonen (ja det krävs två när påsen under ögat ser ut såhär haha).

Benefit Hoola lite bronzer - svept över ansiktet där man känner att det behövs lite extra färg eller form, det går inte att överdosera! 

Benefit Rockateur blush - för lite 'hej-jag-har-varit-ute-och-promenerat-i-höstvädret-färg' på kinderna. 

Benefit Dandelion highlighter - en supermjuk highlighter, perfekt till vardags, placerad på kindben, nästipp och lite här och där. 

NYX #nofilter finishing powder - tycker väldigt mycket om det här pudret, sammetslent och inte så pudrigt!

Benefit Stay don't stray ögonprimer - ögonprimern som jag använder varje dag, enough said. 

Too faced Natural matte palette - välj en färg (jag valde en semimörk) och använd en fluffig ögonskuggspensel för att vispa runt ögat, behöver inte vara så detaljerat, sudda på bara! 

Marc jacobs highliner 'Ro-cocoa' - älskar färgen, sitter bra, kör den i vattenlinjerna för lite definition. 

Benefit Rollerlash mascara - inga fibrer som smular ner under ögat, vattenresistent och böjer upp fransarna, yes please!

Benefit Precisely my brow pencil #6 - fick ögonbrynen fixade av duktiga Ana Maria under utbildningen, så behövde bara lägga till lite hårliknande strån med den här detaljerade, smala brynpennan. 

Benefit 24H Brow setter transparent gel - bryngeléernas bryngelé, lägger håren på plats och håller de där tills man tar bort den. 

IMG_2433.JPG

Innehållet i min makeupbag! För en gångs skull lyckades jag packa en ganska normal mängd smink - vanligtvis tar jag med mig alldeles för mycket och det slutar oftast med att jag använder en tredjedel...