Makeup som håller hela kvällen? JATACK!

Puhhh, det är söndagkväll och jag är fortfarande trött efter senaste veckan. Det har varit riktigt roliga dagar, men man är ju inte 20 längre haha. Igår jobbade jag på Sephora hela dagen och sedan tog jag med mitt pick och pack hem till Joanna på Kungsholmen. Louilouie (ja jag kallar henne det på riktigt) ville få makeupen fixad och det är la klart att man ställer upp! 

Det bästa är ju när man lyckas kombinera "jobb" med skönt häng. Det första jag fick i handen när jag klev in genom dörren var ett glas Prosecco och sedan fortsatte det därifrån - smink, smink, smink (vi gjorde en sexig sotning och fräsch bas på Louise, och såklart lösfrallor på det), dans, skålande, en väldans massa instastorying (om ni hängt en kväll med Joanna så vet ni vad jag pratar om ;)) och lite intressanta, djupare diskussioner som vi såklart kom in på strax innan jag skulle slänga mig i en taxi till nästa lördagshäng. Dålig timing.

IMG_2824.JPG
FullSizeRender.jpg

Louise är så jäkla fin utan smink, men just den här kvällen ville vi ta fram den inre sexy kitten. Mission accomplished. Började med att preppa huden med fukt, samt flytande highlighter (Girl meets pearl från Benefit) - yes, smörj i hela ansiktet! Steg två, primer (Porefessional och Stay don't stray från Benefit). Det gör verkligen att hållbarheten förlängs så att man kan festa in på småtimmarna och fortfarande se fixad ut (Louise kom hem 5... host host :)). Ett par andra piffiga produkter är Becca c pop highlighter som skapade kvällens kindbenslyster, samt ögonskuggspaletten vi använde, från Nars, som tyvärr var limited edition men just nu finns en riktigt fin från deras julkollektion, check it out

IMG_2845.JPG
FullSizeRender.jpg

I brynen använde vi mina vapendragare från Benefits brynkollektion (kollektionen är uppe i 10 produkter för brynen nu!), började med att snabbfylla lite med Ka-brow #3, sedan lade jag till lite "strån" och djup med Precisely my brow pencil #4. Sist men inte minst, borstade jag genom brynen med transparenta 24H Brow setter - igen, hållbarhet är allt när det vankas fest!

IMG_2830.JPG

Här är dem. Swicilou'arna. Om ni inte gått med i gruppen "Swicilou friendcation" på Facebook än, så GÖR det. En gosig grupp med färgsprakande kvinnor. 

IMG_2841.JPG
IMG_2832.JPG

Jag hann till och med putsa till mig själv också (såg litegrann ut som en sliten räv efter folkhavet på jobbet tidigare). Duttade på lite ny foundation (Hello Flawless från Benefit), bronzer (Hoola från Benefit), dovt lila eyeliner (They're real push-up liner från Benefit) samt lite läppstift (Tom Ford 'pink tease')- det är en riktig favvo, men rackarns dyr (tur för mig att jag fick den av min kille). och ÖRHÄNGENA! Vid det här laget har ni nog förstått min besatthet av örhängen. De här är från na-kd och verkar vara slut i silver, men klicka här för guld!

IMG_2834.JPG

Nu ska jag runda av den här kvällen. Har haft en trött men spännande dag, vi fick äntligen komma på byggplatsvisning för vår blivande lägenhet. Trodde inte jag skulle vara så pirrig som jag faktiskt var, älskade att se de ofärdiga våningsplanen och hur bygget långsamt växer fram. Fick stans bästa guide (minns tyvärr inte vad han hette, men han var ansvarig för stommarna i bygget) och ville bara gå om rundturen flera gånger. Wow, ni anar inte hur mycket jag längtar till nästa höst! 

Sov gott kompisar, vi hörs imorgon igen!