#mondaymasking?

  

IMG_2869.JPG

Godmorgon! (eller ja, nu är det nästan lunch, men ändå).

Jag har hunnit bränna av en läkartid, matshopping och lite jobb. Unnade mig lyxfrukost från Lidingö bageri då jag mest tänkt spendera förmiddagen här hemma. Ikväll bjuder Anja in till middag på Matateljén tillsammans med Victorinox, det ska bli så mysigt! Om alla middagar kan vara lika bra som Röhnisch-middagen så är jag är en happy camper. För att fortsätta på temat vardagslyx, så ska jag utnyttja mitt presentkort på Styleport för tvätt och fön innan middagen. Längtar redan! (vi vet alla vad som är bäst... huvudmassagen).

Förresten, jag kom på en sak, funderar på att införa #mondaymasking. Är det något jag experimenterar mycket med inom hudvård så är det just masker, men brukar ha det som en del av söndagsrutinen. Rent spontant tänker jag dock, varför inte höja njutningsfaktorn på en tråkig dag som måndag? Är det någon dag man behöver en uppiggande mask så är det väl ändå första dagen på långa veckan? Vad tycker ni, yay or nay?