När man blandar goa tjejer, vassa knivar och njutbar mat

Kommer ni ihåg min lyxmåndag jag berättade om i förrgår? Jag skulle tvätta och föna håret på Styleport och sedan iväg på middag med Anja och VictorinoxMatateljén. Well, det blev ingen tvätt och fön då Styleport haft problem med sin onlinebokning och då hade ju såklart min tid fallit bort... surt sade räven. Tog mig istället en riktigt lång och varm dusch och tvättade håret själv haha. Väl framme möttes jag av en hel drös goa tjejer - det blev en liten favorit i repris från Röhnisch-middagen ett par veckor sedan. Det var ju nästan samma gäng denna kvällen :) 

IMG_2961.JPG
IMG_2964.JPG
IMG_2959.JPG

Victorinox gör ju allt från Knivar och resväskor till klockor - allt för att förenkla vardagen. Jag bara älskade den här klockan (som även Anja bar kvällen till ära), remmen är gjord av fallskärmsremmar - hur coolt?! Fick mig genast att tänka tillbaka på mitt eget fallskärmshopp, än idag kan jag inte förstå att jag gjorde det, flygrädd som jag är. Tur jag har en film som bevisar det haha.  

IMG_2960.JPG

Alla fick med sig en swiss army knife hem, med vårt namn ingraverat. Allt blir ju lite roligare med sitt namn på. Kul present ändå, blev så bisarrt när vi skulle gå och Cornelia såg till att alla kom ihåg att ta med sina knivar, hahaha. Jag tror ändå jag mest kommer använda den till att öppna vinflaskor... let's be honest here.

IMG_2962.JPG
IMG_2963.JPG

Kvällens huvudperson, världens mysigaste Anja. Kan ni tänka er att vi gick på samma gymnasieskola i Malmö? Vad är oddsen! Så glad över att ha lärt känna Anja, en varm och go powerbrud med båda fötterna på jorden. Mer sånt tack! Påmindes nu om att jag måste lägga upp lite bilder från när jag sminkade Anja till hennes bröllop! 

IMG_2968.JPG
IMG_2966.JPG

Fler glädjepiller! Petronella, Mathilda och Alexandra <3

IMG_2972.JPG
IMG_2971.JPG
IMG_2973.JPG

Maten på Matateljén var helt underbar! Jag är en riktig foodie (så JA, ni kommer få se mer mat i den här skönhetsloggen! Skyller på min mat- och vinäskande familj) så jag njöt verkligen. Hela menyn var vegetarisk och ni som säger att vegetarisk mat inte smakar något - shut up and visit Matateljén! 

IMG_2970.JPG

Haha, ett kvitto på en lyckad kväll, jag i mitt största smile och mina bananögon, älskar det! 

IMG_2969.JPG

Tänkte att vi slänger in en snygg karl här i flödet också, varsågod ladies. 

Foto: Frida Möller/Studio Emma Svensson