Vårda brynhåren (och alla andra hår) på semestern!

Idag åker min vän Joanna till Hawaii (är inte alls avis...), hon är verkligen SÅ värd den semestern med tanke på hennes jobbtempo senaste tiden. Hur som helst så slog det mig att ni säkert är en hel del som åker utomlands till solen nu i vintertider? Tänkte därför tipsa er om vad jag brukar göra för att vårda håret (alla hår på kroppen) i solen. 

FullSizeRender.jpg

Hårsvallet på huvudet: jag har väldigt tjockt hår som lätt trasslar sig, så jag använder alltid en leave-in conditioner, men speciellt på solsemester då saltvatten gör hela barret ännu trassligare. Denna från Balmain är helt underbar, det räcker med ett par spray över håret så blir det markant lättare att borsta igenom, plus att den doftar så. sjukt. gott. Vilket jag personligen tycker är viktigt på just hårprodukter, då de har en tendens att ”hänga kvar”.  

En annan lifesaver i solen är Alternas Infinite color hold vibrance serum; även denna är en vårdande leave-in produkt. Den stärker håret, gör det glansigt och snajsigt, men viktigast av allt, den har ett kraftigt UV-skydd för de stackars hårstråna som i princip alltid är i solen såvida du inte använder hatt.

 Håren i ögonbrynen: det är säkert många som inte ens tänker på att vårda håren i brynen, men tur att jag finns här för att påminna er ;). Benefit Browvo vårdande primer är också en produkt jag alltid använder, men bara för att man är på semester och blir extralat så får man inte missa det här - den innehåller bland annat sojaprotein och keratin som är kända ingredienser för att stärka håren. Sedan att den här produkten gör att brynen blir fylligare är ju inte direkt tråkigt (ja, den gör verkligen det!).

Håren ’down under’: I don’t know about you, men antingen så vaxar jag eller rakar jag de nedre regionerna. Toppenskönt när man ska springa runt i bikini, men inte lika skönt när det börjar växa ut och kliar satan. Faktum är att jag inte alls kunde raka mig på länge för att jag inte stod ut med kliandet. Hur glad blev jag då när jag hittade Deodoc aftershave intimate balm?! Det är en väldigt lätt creme som man smörjer efter rakning/när håren börjar växa ut. Den eliminerar kliandet HELT. Japp, ni kan tacka mig senare. 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

TIPS! Den här lilla kompisen (Browvo) kan även användas på natten! Hurra!