The brow liner #blackfriday

PUHH. Jag är helt slut efter den här dagen. Black Friday på Sephora alltså. Vi har haft så mycket folk hela dagen och vid flertalet tillfällen ringlade sig kön långt utanför dörrarna - haha, 20% rabatt på hela sortimentet kan verkligen gasa igång folk! 

När jag kom till jobbet imorse kände jag att något saknades, en och annan hade svarta läppar, det var mycket svarta sotningar osv. Jag behövde en svart detalj helt enkelt. Med ungefär 30 sekunder till övers blev det enklaste lilla strecket någonsin (följ brynets nedre linje bara) med en svart They're real push-up liner, jag kan alltid lita på att den sitter ända tills man väljer att ta bort den. Jag kallar detta fenomen browliner

IMG_3155.JPG
IMG_3148.JPG

Jag kommer definitivt göra den här looken igen, med andra färger och varierande tjocklek på linjen. Jag älskar enkelheten - så simpel och sofistikerad på samma gång. En knappt synbar detalj som skiljer dig från mängden :)

IMG_3111.JPG