#mondaymasking

Happy Monday!  

Jag skrev lite kort på instagram om att jag älskar måndagar, det är verkligen som en nystart varje vecka- jag njuter extramycket på måndagar när man haft en riktig panghelg och är laddad att ta sig an alla utmaningar som kommande vecka har i lager.  

Minns ni att jag nämnde att jag tänkte köra igång #mondaymasking? Jag står vid mitt ord och levererar första måndagsmasken i multiutförande!  

FullSizeRender.jpg
IMG_3368.JPG

Sephora har nyligen lanserat små maskpaket (4 användningar i varje) som då är tänkt för att underlätta multimasking. Multimasking är inget nytt (ni har säkert hört om det förut) men riktigt bra när man känner att olika delar av ansiktet har olika behov för stunden, som t.ex. min pms-t-zon som har utvecklat ett rött horn som behöver bekämpas. Samtidigt vill jag ha fukt i pannan och mer lugnande över kinderna. Därför slutade det med följande recept:

Sephora grey clay mask (balanserar och mattifierar) över näsa och upp över hornet (blor roligare när man gör fina mönster).

Sephora purple clay mask ( återfuktande) i pannan och vid käken.

Sephora white clay mask (lugnande) tapetserat över kinderna.  

Kan ju säga att mitt ansikte mådde väldigt bra efter 15 minuter med den här kombon.  

IMG_3369.JPG

Vilken mask tänker ni lägga innan sängdags?