Lyxmåndag... igen.

Hej vänner! Har er vecka startat bra? 

Precis som förra veckan så började den här ytterst lyxigt. #lyxmåndag börjar bli en oplanerad tradition! Jag startade dagen med en välförtjänt sovmorgon innan jag filmade nästa minifilm (involverar bryn!! yippie!) som kommer snart... det där med rörligt material är ju så himla kul att producera men tar en helsikes tid att filma, och för att inte tala om redigeringen... men jag älskar det - så häng kvar här för att se första filmen i veckan :)

Back to monday... min vän Anna behövde makeuphjälp, så jag gjorde henne en tjänst och piffade henne lite inför galapremiären av Solsidan på bio. Hennes man har gjort en hel del av musiken, vilket är skitkul, så klart att hon skulle känna sig smashing kvällen till ära! 

IMG_3470.JPG

Använde de här styckfransarna som Linda Hallberg gjort tillsammans med Sweed lashes, gillade dem skarpt! Jag har ju blivit något av en fena på att applicera styckfransar i rekordfart efter att ha jobbat på en säsong av Trinny & Susannah stylar om Sverige, men ingen vill väl krångla i onödan... de här som sitter ihop i små klungor halverar ju tiden. Minst :) 

IMG_3467.JPG
IMG_3469.JPG

Före och efter på min fina Anna! Färgerna är tyvärr lite skeva (skyller på badrumsljus och konstig inställning på kameran) men goddamn så snygg hon var i sin coola, svarta klänning och långa örhänge. Vi jobbade upp mycket lyster i basen med Girl meets pearl och Hello Flawless från Benefit, avslutat med Becca moonstone highlighter. Brynen är Ka-brow #2 och 24h brow setter från Benefit (den brynkombon är verkligen ultimat för en lååång kväll på stan).

Älskar den här looken. Den är så okomplicerad och sexig. Inte too much liksom. Gillar ni?

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Efter sminkdejten gick jag vidare till nästa dejt på SMAK med Josefin. Ja, jag sade ju LYXMÅNDAG! Har velat gå dit länge och nu äntligen fick vi till det. Det var så sjukt gott! Blir sugen nu när jag tänker på det. Vad jag åt ser ni nedan - favvon var absolut CHILI (även om man hade kunnat gissa att TRYFFEL skulle vara det... /tryffelälskarn).

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Här är CHILI-rätten. Magisk. Det är råbiff där under lilla täcket, och någon fantastisk blandning smaker.

FullSizeRender.jpg

När vi var mätta och belåtna (ja, det hade räckt med den riktiga maten) överraskades vi med fem efterrätter. FEM. Det vill säga alla som fanns på menyn. Vilken höjdaravslutning! Även om vi sen fick rulla hem... Fast tiptop-cherry-on-top-avslutningen var ändå att det visade sig att den här kvällen var min försenade födelsedagspresent. Wow. Tack bästa Josefin <3

...och mer lyxmåndag till alla!