Arlanda done!

Hade en riktigt rolig och givande (men varm - Arlanda, vad i helskotta har ni gjort med luften i taxfreezonerna?!) dag igår. Jag utbildade personal i  taxfreebutikerna, samt coachade Kristine som jobbar för Benefit på plats. Nämnde i förra inlägget att jag älskar att utbilda, det är en sådan grym känsla när man får med alla på ”sitt tåg” och märker att intresset höjs och de man utbildar har roligt och utvecklas. Ska absolut skriva ett längre inlägg om det i framtiden. 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
IMG_2119.JPG

Fyllde på energilagret på Joe & the juice, om ni gillar morot och ingefära- testa deras juice ’Go away doc’ - den är så god att jag alltid väljer den och inte vågar testa något nytt hehe.  Bättrade på läpparna efteråt också, tackar min paparazzi Kristine för den här bilden, haha. Älskar Benefits nya Punch pops, krämiga (ej klibbiga!) läppglans med mycket färg, mums!

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Duktiga Kristine på Benefit är rolig, varm och omtänksam - flyger ni från terminal 5, tveka inte att titta förbi henne för lite makeuptips! 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Ska filmas för en kul grej idag, så vi hörs senare, babes!