Julens bryn goes NYÅR

Hej vänner! 

Jag har varit off the radar lite, det har hänt så mycket de senaste veckorna... har funderat lite över framtiden för den bloggen :) mer om det senare! Nu ligger jag hemma förkyld som ett as men febern verkar äntligen ha gett med sig... tyvärr har detta inneburit NOLL sminkningar inför nyår, hade planerat flera till er... buhu. Men vi löser väl det ändå?! Ni kanske har hängt med på julens bryn på min instagram, men faktum är att det är skitenkelt att göra om till nyårsvarianter - t.ex. mina christmastreebrows: istället för att fylla i med grön färg så fyller du i dem som vanligt, eller med silver, guld, etc. Sedan sätter ni i strass i passande färg; vitt, silver eller guld istället för rött. Värsta pangbrynen till nyår ju!

IMG_0738.JPG
IMG_0736.JPG
IMG_0732.JPG

Eller glitterbrynen jag körde på julafton:

Langa i vilket glitter ni vill, glitterbryn är alltid fint, men extrafint på nyår! Det är en av de högtider vi verkligen kan gå all in med makeupen (jag går ofta all in, men får känslan av att fler "vågar" på nyår?). Just det här glittret var i flytande "eyeliner"form, finns flera sådana från t.ex. Makeup store och Urban decay. Om ni har löst glitter hemma så blanda det med t.ex. mixing liquid från Makeup store så är det bara att dutta på. OBS! se till att era glitter är gjorda för ögon och ansikte, använt INTE vanligt hobbyglitter, får ni in det i ögonen kan det orsaka stora skador. 

IMG_0744.JPG

På lucia gjorde jag en browliner i glitter:

Den kan ni kopiera rakt av! (tagga mig i era instagrambilder så jag får se!) en fin effekt för den som inte vill ha glitter i hela brynen. Älskar diskreta, sofistikerade detaljer som detta.

6EE50F86-FB93-4AAF-AB41-26E48CFF02B3.JPG
C1365329-BFD0-4EEF-B540-E2274D432CE0.JPG

För att inte tala om stjärnbrynen jag hade på personalfesten i början av december:

Det här är som gjort för nyår. Små konfettistjärnor utplacerade lite hipp som happ i brynen. SÅ snyggt! Jag fäste dem med franslim! Var bara försiktiga när ni ska ta bort dem, jag var lite väl vild och fick med mig ett och annat brynhår, tur man har många ;) 

D67B1DCA-06EE-4A7A-9D8B-0C17556F1736.JPG
FullSizeRender.jpg

Glöm inte att addera ett par feta blindörhängen, jag ÄLSKAR stora örhängen (ni har säkert märkt det), men det gör verkligen mycket för outfiten utan att kosta skjortan. 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Ett par av grejerna jag tog till hjälp för att göra brynen i inlägget: franslim från Benefit, nageldekorationsstenar, konfettistjärnor, lösögonfransar från Sweed Lashes (på ögonen då förstås), det där dutt-verktyget ni ser på sista bilden är smashing att applicera franslim väldigt detaljerat (ett måste när stenarna är pyttesmå), den hittar ni där nageldekorationsgrejer finns!