Festival #brows

Helskotta vad jag älskar de här coachellainspirerade brynen! Om jag fick välja skulle jag ha olika färger i början av brynen varje dag! Ett sånt enkelt sätt att göra vardagsbrynen mer lekfulla. Jag använde Benefit Kabrow #3 toppat med 3D browtones för lite lystrig dimension- och sist men inte minst, Galifornia rouge i brynen, på ögonen och på kinderna. More is more?

Man, I love these coachellaesque brows! If I could I would have different colors at the beginning of my brows everyday! Such an easy way to make an everyday brow more playful. I used Benefit Kabrow #3 topped with 3D browtones for some luminous dimension- and last but not least Galifornia blush in the brows, on the eyes and one the cheeks. More is more?

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Jag är en sån där person som du 90% av tiden kommer se helt svartklädd. ÄLSKAR svart. Men när det kommer till makeup så kan jag inte låta bli färgglada, fina förpackningar! Är ni likadana?

I'm the type of person that you will see dressed in all black 90% of the time. LOVE black. But when it comes to makeup I can't keep away from colorful, pretty packaging! Are you the same?

IMG_4052.JPG