The must-buy

Jag måste bara tipsa om Cheek Parade från Benefit innan den tar slut (currently så finns ungefär 10 kvar på Sephora Biblioteksgatan i Stockholm). Man får SÅ mycket produkt för pengarna att det nästan är löjligt. 5 full size-produkter till priset av mindre än 2.

I just have to let you know about Cheek Parade from Benefit, before it runs out of stock (currently we have around 10 left at Sephora Biblioteksgatan in Stockholm). You get a ridiculous amount of product for the price - 5 full size products for the price of less than 2.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Blandningen av färger är så somrigt härlig, och den innehåller nyaste rouget Galifornia (den jag använde i brynen i festivallooken) OCH min nya räddare i nöden för ett blekt face, Hoola lite. Bronzern som man inte kan överdosera.  

The mix of colors is so summery and nice, and it includes the newest blush Galifornia (the one I used in my brows in the coachella look)  AND my saviour for a pale face in the mornings - Hoola lite. You can never use too much of this stuff. 

FullSizeRender.jpg

615 SEK