Chaos vs Chill

När man har haft en rörig, kaosfylld kväll (fattar inte varför jag alltid börjar packa snorsent kvällen innan jag åker)...

 When you've had a chaotic night (seriously, what's my problem?! I always start packing way too late the night before)...

 Side note: I have four more of those Benefit lipsticks in my other bag...  

Side note: I have four more of those Benefit lipsticks in my other bag...  

...Så finns det inget som klår en lugn och skön morgon med en smaskig frulle. Jag ÄLSKAR frukost! Hade kunnat äta det hela dagen om jag fick välja. Smoothien består av banan, frysta hallon, fryst mango, maca pulver, ingefära och kokosdryck från Gogreen. GOTT. 

...There's nothing better than a chill morning with a yummy breakkie. I LOVE breakfast so much! I could eat this all day all night if I could. The smoothie is made with banana, frozen raspberries, frozen mango, maca powder, ginger and coconut "milk" from Gogreen. YAAS.   

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg