Ultimate travel makeup feat. BROWS

När jag reser vill jag vara bekväm. Screw lösfransar liksom. Jag har inga problem att resa helt osminkad, men oftast vill jag göra NÅGOT. Jag älskar att köra naturliga men ändå statement-bryn tillsammans med mascarafria fransar och en clean bas. Mycket svengelska där, men ni förstår va? 

When I travel I want to be comfortable. No false lashes here dude. I have no problem travelling completely makeup free but most of the time I want SOMETHING on my face. I love going for the natural but statement brow look together with mascara free lashes and a clean base - fresh and easy! 

IMG_4269.JPG
IMG_4257.JPG

Jag börjar alltid med Benefit Browvo vårdande primer, sen packar jag på Gimme brow #5 i brynen. Mjuka, fylliga och pigmenterade bryn, hela resan :D

Starting off with Benefit Browvo conditioning primer (as always), I then packed Gimme brow #5 onto my brows. Soft, full, pigmented brows for the entire trip :D

IMG_4270.JPG
 Clearly vacation makes me super happy 

Clearly vacation makes me super happy