#skincaresunday

Älskar den här hashtaggen. Söndagar är definitivt dagen då jag unnar mig något extra i hudvårdsväg. Köpte hem Dr Jart's Rubber mask 'hydration lover'. Jag har blandade känslor över förpackningen på den här... fångar absolut min uppmärksamhet men känns samtidigt som ett barn klätt i latex... hmm. MEN produkten inuti är helt jäkla fantastisk! Kändes som huden hade druckit en mindre sjö efter 35 minuter med den här goingen på. Jag tackar och tar emot!

I love this hashtag. Sunday's are definitely my spoil-the-skin day. I recently bought Dr Jart's Rubber mask 'hydration lover'. I have mixed feelings towards the cover.. absolutely caught my attention but at the same time it feels a bit like a child covered in latex.. hmm. ANYWAY, the product itself is totally amazing! It felt like my skin had knocked down half a lake after 35 minutes with this blue shiny lover. Yes please!

IMG_4562.JPG
FullSizeRender.jpg
IMG_4564.JPG