Brought my brows to Andorra

Om ni följer mig på instagram (@browfelicia) så vet ni att jag befinner mig i Andorra just nu, himlen på jordklotet! Har varit här många gånger så det är lite som ett andra hem för mig. Lugnet, miljön (omringad av berg) och vädret (oftast) är mitt i prick. 

If you follow me on instagram (@browfelicia) you'll know that I'm currently in Andorra, heaven on earth! I've been here numerous times so it's kind of like a second home to me. The atmosphere, surroundings (mountains everywhere) and the weather (mostly) is just spot on. 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Ganska komiskt då att jag tyckte det var nödvändigt att packa med mig 500 brynprodukter haha. Den här kvinnan behöver sina bryn, ok?! :D

Pretty funny that I felt the need to bring 500 brow products with me... a girl needs her brows goddamnit! :D

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Jag tog med mig Browvo vårdande primer, Kabrow #2 och #6, Gimme brow #1 och #3, Precisely my brow pencil #3 och #6, Goof proof #2 och #4, 3D Browtones #2, Ready set brow och High brow. Hahahah ni ser ju hur knäpp jag är! /Brynfanatikern

I brought Browvo conditioning primer, Kabrow #2 and #6, Gimme brow #1 and #3, Precisely my brow pencil #3 and #6, Goof proof #2 and #4, 3D Browtones #2, Ready set brow and High brow. Hahaha yeah I'm completely bonkers! /The brow fanatic