Best makeup shopping

Är det något man ska shoppa i Andorra så är det makeup, parfym, hudvård och allt där emellan. Det är mycket billigare tack vare att det är skattefritt. Det finns ungefär 15 makeupbutiker i varje kvarter (nja, inte riktigt, men en uppsjö verkligen), min favorit är Jula, speciellt den som ligger mellan Zara och Illa. Vad jag köpte får ni se i ett separat inlägg :)

If there's something you have to shop for in Andorra, it's makeup, perfume, skincare etc. It's so much cheaper thanks to no tax. There are SO many makeup boutiques all around Andorra, but my fave is Julia, especially the one between Zara and Illa. I'll show you what I bought in a separate post :)

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Pappa väljer parfym med underbara Ana (värt att gå dit bara för henne)

Dad is choosing perfume with the wonderful Ana (worth going there just for her)

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Givenchy är ett av märkena jag alltid spanar in, vi har ju inte det i Sverige och jag älskar deras läppstift!

Givenchy is one of the brands I go in for. We don't have it in Sweden and I love their lipsticks!

FullSizeRender.jpg
 So many colors :D

So many colors :D