Givenchy lipticks and non perfect brows

Jag lovade att jag skulle visa vad jag köpte på Julia, det blev tvp läppstift från Givenchy (som om jag behövde ett läppstift till...). Det var SÅ många färger som var slut (bl.a. mina förstahandsval buhuu) så det slutade med att jag körde två klassisa, en superrosa och en mer beigerosa. Förpackningarna är för övrigt to die for - svarta förpackningar i sitt esse!

I promised pics of what I bought in Julia, I got two lipsticks from Givenchy (like I needed another lipstick...) . SO many colors were out of stock (my first choices too boohooo), so I ended up with two classic colors, fuscia pink and one more beige/pink. The packaging is just to die for - black packaging at its best!

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
IMG_0009.JPG
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Lagom skakiga bilder i bilen haha. Har Benefit Gimme brow slarvigt borstat i brynen pga tidsbrist ;)

Slightly shaky pics in the car haha. I have Benefit Gimme brow brushed randomly into my brows because of time issues ;) 

IMG_0010.JPG
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Två olika läppstift, båda krämiga och sköna! Återkommer med färgnamnen :)

Two different lipsticks - both super creamy and comfortable! Will get back to you about the color names :)