Friday BROWS

Det är fredag och solen skiner, kan det bli mycket bättre?! Jag är aningens trött efter långa dagen igår, där jag bl.a. gjorde bryn på ett event med Glossybox och Creative Headz (kommer bilder från det senare!). 

Tänkte bara dela med mig av mina favvobryn just nu: mjukt, snabbt och vårigt!

It's Friday and the sun is shining, can it get any better?! I'm slightly tired today after a long day yesterday, I had so much to do and in the evening I did brows at an event with Glossybox and Creative Headz (I'll show you pictures later!). 

just thought I'd share my fave brows at the moment: soft, quick and springlike! 

IMG_1041.JPG
IMG_1036.JPG

Steg 1: Browvo vårdande primer (primereffekten är guld!)

Steg 2: Goof Proof i nyans 3 - den här pennan är livet! Konsistensen gör att den håller superlänge och man behöver knappt trycka, den bara glider på utan att vara kladdig. Jag fyller i de områden i brynen som behöver lite extra hjälp.

Steg 3: 3D Browtones nyans 2. Den här gelen ger mer dimension till brynen, lite som när man slingar håret. Älskar effekten, otroligt passande till årstiden. Hjälper ett platt bryn att väckas till liv! 

Alla produkter är från Benefit. 

Step 1: Browvo conditioning primer (the primer effect is just unbeatable!)

Step 2: Goof Proof shade 3 - this pencil is life! The formula makes it last so long and it just glides on without having to put to much pressure on it, not to dry and not to creamy. I fill in the sparser areas that need a little extra help. 

Step 3: 3D Browtones shade 2. This gel gives dimension to the brows, kind of like when you highlight your hair. I love the effect, very fitting for the season. It helps a flat, dull brow come back to life! 

All products are from Benefit.

IMG_1035.JPG