#skincaresunday

Hörni, den här dagen började såå bra med supergoda bananpannkakor till frulle. Något jag älskar att göra på söndagar är att ta en powerwalk, eller liknande träning. 

Guys! This day started off so nicely with yummy banana pancakes for breakfast. Something I love doing on Sundays is powerwalks, or similar exercise. 

IMG_1139.JPG

Några av mina måsten inför en powerwalk:

Ett rent ansikte, återfuktning, hög spf, groomade bryn, grymt ljud och en klocka som håller koll på allt till mig.

A couple of my must haves for a powerwalk: 

A clean face, moisturizing, high spf, groomed brows, awesome sound and a watch that keeps track of everything for me. 

FullSizeRender.jpg

- Ett rent ansikte. Testade nya Panda's sherbet cleanser från Tony Moly - en sorbetliknande balm som smälter bort all skit utan att bli torr.  

- A clean face. Tried the new Panda's sherbet cleanser from Tony Moly - a sorbet'ish balm that melts away gunk without leaving the skin dry. 

FullSizeRender.jpg

- Återfuktning. Använder vanligtvis Benefit triple performing emulsion, men provar just nu Dr Jarts 'Water drop', som kommer ut som en gelkräm, men blir som ett vatten när man smörjer in.  Läpparna behöver sig en släng av fukt också, använder olika, men denna gången By Terrys kända baume de rose.

- Hög SPF. Vet inte hur många gånger om dagen jag tjatar om Dream Screen från Benefit. Den är så tunn, oljefri och lämnar i princip inget spår på huden överhuvudtaget. Kan inte förstå att det är spf 45. Om den någonsin tas ur sortiment så kommer jag få problem - for real. Använder den dag till dag men även på solsemester.

- Moisturizer. I usually use Benefits Triple performing emulsion, but I'm testing Dr Jart's 'Water drop', it comes out as a gel cream but turns in to a water substance when applied. The lips also need some luuuv, I use different products, but today: By Terry baume de rose.  

- High SPF. I don't know how often I go on and on about Dream Screen from Benefit. It's so thin, oil free and leaves like zero trace on the skin. Can't grasp that it's spf 45! If it's ever discontinued I will have a serious problem. I use it everyday, even on vacations.

FullSizeRender.jpg

- Bryn på plats hela dagen. Man kan typ springa ett maraton, festa hela natten och sova som en stock mot en kudde, Ready set brow från Benefit håller ändå brynen på plats. Älskar borsten som har olika längd på spröten så man kan borsta igenom ordentligt eller bara trycka ett hår plats. Vill liksom inte ha makeup på mig när jag promenerar i naturen, men välborstade bryn gör stor skillnad.

- Brows kept in place all day. You could potentially run a marathon, party all night and sleep like a log against a pillow, Ready set brow from Benefit will still keep your brow hairs in place. I love the brush that has different sides, so you can brush throught your brows or just stick down a certain rogue hair. I don't really want makeup on when I'm walking in nature, but groomed brows make all the difference. 

FullSizeRender.jpg

- Bra ljud. Fick mina trådlösa Beats-lurar i födelsedagspresent förra året och jag kan inte träna utan dem nu. Ingenting sitter fast på mina öron när jag springer, förutom de här. Halleluja! 

- Klockan som gör det mesta. Ännu en present - fick min appleklocka av min kille i julklapp. Hade inte önskat mig den men han trodde jag skulle gilla den. OM JAG GÖR. Tittar inte lika mycket på telefonen längre och håller koll på hjärtslag och steg och grejer. Yas. 

- Great sound. These wireless Beats earphones were a bday present last year and I really can't exercise without them now. Nothing stays in my ears when I run, except these. Halleluja! 

- The watch that does it all. Another gift- got this apple watch from my boyfriend last christmas. I didn't wish for it, but he thought I would enjoy it. OH YES I DO! Don't stare at my phone as much as before and it keeps track of my heartbeat, steps and stuff. Yas.  

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Sist men inte minst, ladda med bra mat. Bananpannkakor är en favorit. 

1 Banan, 2 Ägg, Vaniljkvarg, hallon. Så enkelt.

Last but not least, load up on good food. 

Banana pancakes are a fave. 

1 banana, 2 eggs, vanilla quark and raspberries. So easy!