Brows at Murad

Höromdagen var jag på ett Murad event med min vän Karin (hon är lovely!!), de visade sina nyheter City Skin Overnight Detox Moisturizer och City Skin Age defense SPF50 - återkommer med reviews på dem! Men de skyddar bl.a. mot blått ljus, dvs. alla skärmar vi ständigt sitter klistrade vid. 

The other day I went to a Murad event with my friend Karin (she's lovely!!) , where they showed us the new City Skin Overnight Detox Moisturizer and City Skin Age defense SPF50 - I will get back to you with a review on those! But among other things they protect us from blue light, in other words the screens that we are constantly glued to. 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
IMG_1375.JPG
 Wise words • 

Wise words • 

The brows var såklart med på ett hörn... denna gång med Goof proof brow pencil #3 (alltså hör ni på namnet hur jäkla enkel den är att måla med?!) och en släng av 3D Browtones, för lite dimension till de små buskarna.  

The brows were of course part of the evening... this time with Goof proof brow pencil #3 (can you hear how easy it is to use?!?) and a touch of 3D Browtones to give some dimension to these little bushes. 

IMG_1377.JPG
IMG_1376.JPG
FullSizeRender.jpg

Supermumsig avokadosalsa på Miss Clara <3

Yummy avocado salsa at Miss Clara <3

IMG_1299.JPG
IMG_1300.JPG

Jag och Karin larvade oss på toaletten (som förövrigt hade pangljus) - livet är för kort för att vara helt seriösa!  

Me and Karin were nerding around in the restroom (and the light happened to be freakin fantastic!) - life is too short to be too serious!  

IMG_1378.JPG

Fina Karin!  (@stilbloggen)

Fantastic Karin!  (@stilbloggen)

IMG_1379.JPG

Och minst lika fina Mickis (@miss_superficial) haha! (Don't take yourself too seriously!)

And let's not forget Mickis (@miss_superficial) - the star of the show haha! (Don't take yourself too seriously!)