Brows, food and a sister from another mister

Vi gick upp 03.00 imorse för att flyga hit till Bryssel - ohyggligt tidigt så jag sträckte mig efter första bästa brynprodukt - det fick bli ett naturlgt bryn a la Precisely my brow pencil från Benefit. Jag spraytannade mig (hos Emma på Beauty Stockholm - så himla gullig tjej!) inför Berlin och känner för lite ljusare, mjukare bryn till min nyfunna bränna :) 

We woke up at 3 am this morning, to fly to Brussels - terribly early, so I opted for the closest brow product at hand - and today that was Precisely my brow pencil from Benefit. I did a spray tan yesterday and I'm just feeling lighter, softer brows with my new bronzed look :) 

IMG_0204.JPG
FullSizeRender.jpg

Jag använde små korta drag för att fylla i de mest synliga luckorna i mina bryn, använde inte alls mycket produkt (var halvt medvetslös av trötthet när jag fyllde i dem), valde nyans 3 för en lite mjukare look.

I used short, hairlike strokes to fill in the most visible gaps in my brows, I didn't use a lot of product (I was like half asleep when I fixed them) and chose shade 3 for a softer brow.  

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Det första vi gjorde när vi kom till hotellet var att beställa in en stor Caesar sallad till lunch, med ett glas rosé (sommaren är nästan här!). SÅ gott efter att ha gått med tom mage i 7 timmar! Elin är som min sister from another mister - tänk att man kan hitta så nära vänner i vuxen ålder. Känner mig enormt lyckligt lottad för alla underbara vänner runt omkring mig.  

The first thing we did when we got to the hotel was to order a big Caesar sallad for lunch, with a glass of rosé (summer is almost here!). SO good with food after having an empty stomach for 7 hours! Elin is like my sister from another mister - It's so amazing that you can meet such close friends in adult age. I feel really humbled and grateful for all my wonderful friends around me.  

FullSizeRender.jpg

Nu sitter vi på vårt rum och jobbar lite, dricker kaffe och ska strax bättra på makeupen inför lite turistande i Bryssel! Ses senare <3

Now we're in our room - working,  drinking coffee and soon doing some makeup touch ups for a tourist stroll around Brussels! See you later <3