Revlon Professional Style Masters Show

Hej brynvänner! Hoppas ni har en fantastisk söndag! Jag befinner mig i Bryssel på Revlon Professional Style Master Show - en av världens största hårshower, över 4000 personer deltar i galan som lyfter fram hårstylister från flera länder. Jag håller ju till viss del på med hår... BRYNhår ;) En av mina närmsta vänner Elin (elin.metromode.se) blev inbjuden och fick ta med sig en vän - lucky me!

Hey brow friends! I hope your Sunday is fantastic so far! I'm currently in Brussels for the Revlon Professional Style Master Show - one of the world's biggest hair shows, over 4000 people attend this gala that brings forward hair stylists from multiple countries. You could say I work with hair... BROW hair that is ;) One of my closest friends Elin (elin.metromode.se) was invited and allowed to bring a friend - lucky me!!

IMG_0109.JPG
FullSizeRender.jpg

Jag slängde på mig ett rött Liquid lipstick från Revlon direkt, har haft en grej för röda läppar (och naglar?!) på sistone! Det brukar inte vara min melodi... men det kommer absolut bli en röd tråd i mina outfits den här resan.

I immediately threw on a red liquid lipstick fron Revlon, I've had this thing for red lips (and nails!) recently! It's usually not my cup of tea... but it will definitely be a prominent detail in all my outfits for this trip.

 Thanks Revlon Professional for letting me tag along! 

Thanks Revlon Professional for letting me tag along!