Hey there!

Hej alla babes!  

Det har ekat lite tomt här inne, my apologies! Har fått reda på att jag kommer vara nedsatt över ett år efter lunginflammationen jag hade i November förra året, och har i princip legat sjuk större delen av juli. BLÄ. Men inte låter jag det släpa ner mig i skiten! Jag har fokuserat på att vila, ta hand om mig själv och försöka le så mycket som möjligt. Det är absolut mitt hemliga vapen. På sminkfronten har inte mycket hänt- jag har njutit av att gå osminkad! Så första tipset tillbaka från dvalan: glöm inte att låta huden andas ibland! Det kan räcka med att endast borsta i ordning brynen litegrann:

Hey there babes! 

It's been slightly quiet in here, my apologies! I found out that I will be "reduced" over a year from the pneumonia I had last November, and I've been sick most of July, which SUCKS. But I won't let that get me down in the sh-t! I've focused on rest, taking care of myself and smiling as much as possible, that's definitely my secret weapon. Makeup-wise has been extremely minimal - I have really enjoyed being makeup free! So a tip from me to you: don't forget to let your skin breathe from time to time! Sometimes it's enough just to brush your brows in to place:

IMG_5271.JPG
IMG_6456.JPG
IMG_6450.JPG

Innan mina älskade ballonger (från min 30årsfest) dog körde vi en liten happy photoshoot! På tal om 30 och epic party så kommer det massa bilder från det i nästa inlägg!

Before my beloved balloons (from my 30 year birthday party) died I had to do a little photoshoot! Speaking of 30 and epic parties... there will be loads of pics coming in the next post!