#Måndagsmasken feat. Glamglow

Som ni säkert vet så hade jag staycation med Ellinore söndag-måndag. Förövrigt världens bästa idé. Det är sådan vardagslyx att bo på hotell i sin egen stad - så när man springer på pangerbjudanden ska man bara slå till. Jag kommer lägga upp mer info om hotellet vi bodde på, för det var verkligen mer än godkänt! 

Hann med att testa nya Glamglow Bubblesheet oxygenating deep cleanse mask. Köpte ju masken i Paris för att jag skulle använda den där, men det blev inte av. Det är en klassisk sheet mask, med undantag för att den bubblar loss någon minut efter man lagt på den. Jag ska vara helt ärlig; jag trodde inte den skulle göra så mycket, köpte den mest som en kul grej. Men efter ungefär 3 minuter var ansiktet förvånansvärt rent och hade riktigt bra glow efter att jag sköljt av överflödet. En lite quickfix skulle man kunna säga. Skulle jag köpa igen? Mja... jag tror faktiskt det! Kostar 85 kr.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg