Naturligt men definierat, va?!

En av de vanligaste frågorna jag får är hur man ska fylla i främre delen av brynet utan att det ser onaturligt ut. Hemligheten är att fylla i lätt, eller inte alls, i början av brynen. Det beror ju såklart på hur mycket hårstrån ni har där, men då finns det olika metoder/produkter att leka med.  

IMAGE.JPG
IMAGE.JPG

Genom att inte trycka på för mycket, bara precis i början av brynen, kan man ändå lyckas med konststycket att få definierade men samtidigt naturliga ögonbryn. Här har jag använt Benefit Goof proof nr 4 och försiktigt suddat in lite färg bakom hårstråna där fram. Det är en variant som går ganska snabbt, och kan göras med brynskugga också. Var bara extremt lätt på handen :)

En annan metod jag brukar använda är Benefit Ka-brow + Precisely my brow. Igår var min vän Sandra och fixade brynen- och hennes akilleshäl gällande brynen är att det är för korta. Då fyllde jag i utanför, för att förlänga, med Ka-brow som bas, och sedan adderade jag strån med Precisely my brow pencil för ökad textur. Jag tänker att jag ska visa det här i bild så det blir enklare för er. 

 Övrig makeup:

- Benefit Girl meets pearl highlighter + Hello Flawless foundation som bas.

- Benefit Boiing industrial strength concealer

- NYX professional #nofilter finishing powder

- Too Faced Peach palette på ögonen

- Benefit Bad Gal Bang mascara

- Benefit Hoola bronzer + Galifornia blush

- By Terry Baume de rose chubby stick + rouge expert click stick nr30 ’chai latte’