Kicks flagship grand opening

Wow, wow, wow! Vilket mästerverk Kicks i Gallerian är. Jag och Karin var inbjudna till grand opening ikväll och det var som att stega in i makeuphimlen x 3 våningar. Det osade internationell feeling, kändes snarare som om vi var i en butik mitt i smeten i New York, istället för lilla Gallerian i Stockholm. TRE våningar med makeup, hudvård, parfym, olika services… hann inte ens se hälften (men det berodde nog mycket på att jag fastnade i goa kramar med härliga människor hela tiden). 

Var så otroligt stolt över mitt fina team på Linda Hallberg Cosmetics, de har jobbat röven av sig för att få till den där magiskt vackra hyllan. Glitterväggen är allt. Det var det enda jag hörde ikväll ”omg! har ni sett glitterväggen?!”. JA. Vi har sett den. JA. Vi älskar den. JA. Den förgyller mitt glittersprängda hjärta. 

Jag tittade förbi min exkollega Johanna som numera är utbildningsansvarig på It Cosmetics. Hon tyckte jag skulle snurra på hjulet, vilket jag gjorde, och vad vann då den här bryngalningen? Jo, en brynpenna haha. Kunde ju inte passat bättre. Dessutom har jag inte testat den här omtalade ’brow power’, så det tänkte jag göra redan imorgon. 

En annan trevlig nyhet är att Nars nu finns på Kicks också, med fullt sortiment (alltså fullt! hudvård… doftljus… skimmeroljor till kroppen… the whole shebang!). Äntligen säger jag bara. Nu kan jag frossa i liquid blushes (de är en favvo från märket), bada i min rätta färg på foundation etc (gobi) och skimra ikapp med gatlyktorna med rouge/highlighter-duos. Tummen upp också för att alla foundationfärger finns nu.Tove Styrke sjöng. Gahh, vad det var bra. Tack för ikväll Kicks!

About the author

Leave a Reply