Steg för steg med nya Nudestix

Ni kanske känner igen Nudestix nya nudies-färg ’sun strip’ från inlägget jag skrev för några dagar sedan? Nu har jag äntligen testat den, tillsammans med nudies ’sunkissed’ och de nya ’magnetic nude shimmers’ – ser inte huden fräsch ut?! Såhär gjorde jag:

Steg 1: På en enkel bas (Klairs bb cream + Benefit stay don’t stray concealer/ögonprimer) duttade jag in ’sun kissed’ med hjälp av en svamp, den här svarta med grym form är från Linda Hallberg Cosmetics. Nudies-stiften är verkligen lättsuddade och det är lätt som en plätt att bygga på färgen. 

Steg 2: den magiska korallfärgade ’sun strip’ är perfekt som rouge, men även på ögon och läppar. Det tar verkligen 3 sekunder att kladda på den, inget behöver vara perfekt, för det är extremt simpelt att sudda in med fingrarna (eller valfritt verktyg) efteråt. Man kan liksom bara sudda bort om det blir för mycket. 

Steg 3: sist men inte minst. Magnetic nude shimmer i ’99% angel’. En flytande highlighter som appliceras med en klassisk läppglans-applikator. Kindben, brynben, inre ögonvrån, amorbågen, nästipp… allt ska highlightas! Även denna smälter in i huden vilket gör det enkelt. Det är verkligen ledordet för Nudestix i min mening, enkelt, snabbt och fuss-free. Perfa när du har 5 minuter på dig på morgonen eller när du kliver av ett flyg och ska direkt in i ett möte. 

Tada! Skitglad för de här nya färgerna som verkligen väcker liv i vinterhuden (krämprodukter är ju också oslagbara när man känner sig torr och fnasig). Har verkligen gillat Nudestix ända sedan det annonserades att det skulle komma till Sephora här i Sverige (vilket var typ 9 månader innan det faktiskt anlände i butik) så jag ger de här nya godingarna tummen upp! Örhängen från Pilgrim. 

About the author

1 Response
  1. Emilia

    Hej! Fint det blev!
    Var precis inne på sephora bilbloteksgatan och kunde inte hitta färgen ”sunkissed” och ”sunset strip” som du använde! Får jag fråga vart du köpte dina? Eller om du kanske beställde på internet?
    Hälsningar Emilia

Leave a Reply