Ultimata sminkvagnen

Oj oj oj vad ni tyckte om min lilla sminkvagn som jag visade upp på stories igår. Kan ni förstå att det här var min killes idé? Det kan vara en av hans bättre idéer någonsin. Jag har haft allt mitt smink i necessärer och efter en halvstressig morgon ligger hela innehållet utspritt över matbordet, där jag vanligtvis hamnar. Det innebär kortfattat att det alltid ligger smink, huller om buller, över hela bordet, dygnet runtInte hållbart alls. Men problemet är löst nu, tack vare den här perfekta vagnen från Ikea, 399 spänn! Jag bara rullar in den i garderoben när jag är klar. 

På översta hyllan har jag penslar, borstar, beauty blenders, fixing mists, basprodukter, spegel och hårklämmor. På andra hyllan; bronzers, rouge, puderhighlighters, ögonpennor, brynprodukter, mascaror… och sist men inte minst, tredje hyllan; en necessär med blandade grejer som jag inte använder varje dag och alla ögonskuggspaletter. Kan inte bli bättre! (Sen har jag en byrå i vårt arbetsrum där ’allt annat smink’ ligger. Byter ut innehållet i vagnen allteftersom jag testar nytt och hittar nya favoriter). 

About the author

Leave a Reply