Okategoriserat

Brows fit for Summerburst

 #BLINGBROW är tillbaka! Jag hade inte så mycket tid att fixa mig innan jag var tvungen att springa ut genom dörren, men ville fortfarande ha en lite kul look. Lösningen? Gamla godingen glitter och Benefits bling brow.

#BLINGBROW is back! I didn’t have much time before I had to head out the door, but still wanted a somewhat fun look. Solution? Good old glitter and Benefits bling brows. 

 Glittret jag använde kommer från Make Up Store (färg: Nova) men det finns glitter på flertalet ställen, se bara till att det är användarvänligt för ögon (!!!). Min favorit mixing liquid, från samma märke, är helt underbar att fästa glitter på hud/hår. Jag bara dippar en tops i vätskan och glittret, sedan

Glittret jag använde kommer från Make Up Store (färg: Nova) men det finns glitter på flertalet ställen, se bara till att det är användarvänligt för ögon (!!!). Min favorit mixing liquid, från samma märke, är helt underbar att fästa glitter på hud/hår. Jag bara dippar en tops i vätskan och glittret, sedan ”rullar” jag på det på valt område 😉  The glitter I used is from Make Up Store (color: Nova) but you can find glitter from many places, just make sure to use eye friendly glitter (!!!). My fave mixing liquid, from the same brand, is utterly fantastic to adhere glitter to skin/hairs. I just dip a cotton tip in to this liquid and in to the glitter, then roll it on to wherever I’m adding it. Voila!

Benefit hade dessa kit till salu under jul och nyår (limited edition) – det är i princip Swarovski-stenar som redan har ett (riktigt grymt) lim på sig. Man bara trycker fast dem, snabbt och enkelt! Om ni inte redan har bling brow, går det lika bra att använda valfria fina stenar, från t.ex. Panduro, med lite franslim 🙂

Benefit had these kits for sale during christmas and new years (limited edition) – it’s essentially Swarovski stones that already have (really awesome) glue on them. So you just stick them on wherever you want. If you don’t already have bling brow, you can use any pretty stones, from Panduro for example, with lash glue 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply