Okategoriserat

#skincaresunday: Tony Moly banana sleeping mask

Det är söndag igen (dvs. Min favvodag att skämma bort huden lite extra). Har ni testat den här banana sleeping mask från Tony Moly än? Jag älskar att dränka ansiktet i den, över natten, när huden behöver en fuktboost. Tjock krämig konsistens, och doftar skumbananer – mums enligt mig men blä enligt min kille, så när jag har denna på får jag inga pussar haha.

It’s Sunday again (i.e my fave day to treat my skin a little extra). Have you guys tried this banana sleeping mask from Tony Moly yet? I love drenching my face in it, over night, when my skin needs a moisture boost. Thick and creamy formula, and smells like banana candy – YUM according to me, not so yum according to my bf (so no kisses for me when I’m wearing this haha)

Fick feeling när jag hade banantröjan på mig så jag framhävde brynen med lite gult. Använde följande: 

 • Benefit Kabrow #4
 • Benefit Gimmebrow #3
 • Kat Von D lock it concealer ‘white out’
 • Make Up Forever gul ögonskugga ‘ME 400’ under brynet och på fransar
 • Benefit ‘Galifornia’ rouge på ögon och kinder

Felt the yellow vibe when wearing this banana sweater so I intensified my brows with some yellow, I used the following:

 • Benefit Kabrow #4
 • Benefit Gimmebrow #3
 • Kat Von D lock it concealer ‘white out’
 • Make Up Forever yellow eyeshadow ‘ME 400’ under my brows and on the lashes
 • Benefit ‘Galifornia’ blush on my eyes and cheeks

<3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Izabella juni 19, 2017 at 12:37

  Huuur bokar jag tid duktiga du?? Mailat dig iallafall! Kram!

 • Leave a Reply