NYX Nordic Face Awards 2017

I fredags gick NYX Nordic Face Awards av stapeln på Cirkus i Stockholm. Hela eventet var SÅ trevligt och stämningen var så gosig, alla pratade med alla och det kändes otroligt ”hemtrevligt”, vilket stöd det finns i detta community!

This past Friday it was time for NYX Nordic Face Awards at Cirkus in Stockholm. The entire event was SO nice and the vibe was so cosy, everyone chitchatted to everyone and it felt so ”homey”, there’s so much support in this community!

 Evelina Forsell

Evelina VANN. Det är helt galet. Den här tjejen är så otroligt rolig, down to earth, härlig… ja, langa alla positiva adjektiv du hittar! Bara någon dag innan galan satt jag, Evelina och Emelie med varsitt glas vin och pratade om hur sjukt kul det skulle vara om hon vann – också går hon och vinner!!! Så stolt över henne!

Evelina WON. It’s crazy. This girl is so unbelievably fun, kind, down to earth, lovely… yeah, just gather all of the positive adjectives you can find! Just a couple of days before the gala, me, Evelina and Emelie were having some wine, discussing how crazy fun it would be if she won – and then she just goes and wins!!! So proud of her!

Jag hade tidigt bestämt att jag skulle blinga brynen, men när jag väl satt där i bakutrymmet på Sephora (as-stressad, svettig efter ett långt jobbpass…) så var tidsbristen REAL så det kändes som jag slängde på stenar i olika storlekar, färger och former. Kunde dock inte blivit mer nöjd, det var ungefär det här jag hade i åtanke. Jag använde en mix av Bling Brow Swarovski från Benefit (limited edition) samt strass och pärlor från Panduro Hobby.

Early on I had decided I wanted to go with blinged brows, but when I was sitting in the back office at Sephora (super stressed, sweaty after a long work shift…) the time constraints were REAL, it felt like I was throwing on stones in difference sizes, colours and shapes. I was really happy with the end result though, it was pretty much what I had in mind. I used a mix of Bling Brow Swarovski from Benefit (limited edition) together with bling and pearls from Panduro Hobby.

Jag hängde med Karin och som ni ser så körde vi båda på BLING och GLITTER – vilken hit!

I hung out with Karin and as you can see we both went down the BLING and GLITTER road – what a hit!

Jag hade världens tur: hade inte hunnit platta håret (eller göra något alls med håret faktiskt…) och vad är det första jag ser? Creative Headz-hörnan med alla härliga tjejer där! SÅ tacksam för nyplattat hår.

I was so lucky: I hadn’t had time to straighten my hair (actually had done ZERO to my hair…) and what’s the first thing I see? Creative Headz corner along with all the lovely girls there! SO thankful for newly straightened hair.

Topp 5 brudarna. Så grymma allihop!

The top 5 girls. All of them were so awesome!

THANKS for a super cool evening, NYX Professional!

About the author

Leave a Reply