Okategoriserat

Hey there!

Hej alla babes!  

Det har ekat lite tomt här inne, my apologies! Har fått reda på att jag kommer vara nedsatt över ett år efter lunginflammationen jag hade i November förra året, och har i princip legat sjuk större delen av juli. BLÄ. Men inte låter jag det släpa ner mig i skiten! Jag har fokuserat på att vila, ta hand om mig själv och försöka le så mycket som möjligt. Det är absolut mitt hemliga vapen. På sminkfronten har inte mycket hänt- jag har njutit av att gå osminkad! Så första tipset tillbaka från dvalan: glöm inte att låta huden andas ibland! Det kan räcka med att endast borsta i ordning brynen litegrann:

Hey there babes! 

It’s been slightly quiet in here, my apologies! I found out that I will be ”reduced” over a year from the pneumonia I had last November, and I’ve been sick most of July, which SUCKS. But I won’t let that get me down in the sh-t! I’ve focused on rest, taking care of myself and smiling as much as possible, that’s definitely my secret weapon. Makeup-wise has been extremely minimal – I have really enjoyed being makeup free! So a tip from me to you: don’t forget to let your skin breathe from time to time! Sometimes it’s enough just to brush your brows in to place:

Innan mina älskade ballonger (från min 30årsfest) dog körde vi en liten happy photoshoot! På tal om 30 och epic party så kommer det massa bilder från det i nästa inlägg!

Before my beloved balloons (from my 30 year birthday party) died I had to do a little photoshoot! Speaking of 30 and epic parties… there will be loads of pics coming in the next post! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply