Okategoriserat

Epic party

I juli fyllde jag 30. 30 alltså. Jag kan verkligen inte greppa hur j-kla snabbt tiden går. Folk har frågat mig hela året om jag har någon 30 års-ångest, och helt ärligt – NEJ! Jag känner att jag gått in i bästa perioden i livet, jag är trygg i mig själv, vet vem som betyder något och njuter av livet. Jag är uppriktigt taggad på åren som kommer. 

In July I turned 30. 30 goddamnit. I really can’t grasp how freaking quickly time is flying by. People have during this year, asked me if I have any 30 year anxiety, and NOPE! I feel like I have entered the best time in life, I’m confident in myself, I know who and what means something and I’m just enjoying life. I’m honestly so excited for what’s to come the next couple of years. 

När min pojkvän frågade vad jag önskade mig i födelsedagspresent kunde jag verkligen inte komma på något… det ENDA jag ville ha var en epic party med alla mina nära och kära. Jag planerade den här festen länge, och jag är SÅ sjukt nöjd. Jag fick mitt drömparty med tusen ballonger, prosecco överallt och vänner som har SÅ kul. Det var en oförglömlig kväll… jag låter bilderna tala för sig själva (jag skippade att lägga upp de sjukaste haha). Ett extrastort tack till min älskade pojkvän och mina fantastiska tjejer (i synnerhet Emma, Ellinore och Helena) som hjälpte mig oändligt mycket – couldn’t have done it without you!

When my bf asked what I wanted for my birthday I couldn’t think of anything… the ONLY thing I wanted was an epic party with all my loved ones. I planned this party way in advance and I’m SO happy. I got my dream party with a thousand balloons, prosecco everywhere and friends having a ball. It was an unforgettable night… I’ll let the pictures speak for themselves (I left out all the inappropriate ones haha). An extra huge thank you to my beloved boyfriend and my awesome girl friends (especially Emma, Ellinore and Helena) for helping me so immensely, I couldn’t have done it without you! 

 My dress and shoes are from H&M and the earrings from 'Antikt, gammalt & nytt' in Stockholm.

My dress and shoes are from H&M and the earrings from ‘Antikt, gammalt & nytt’ in Stockholm.

 Old and new friends <3

Old and new friends <3

 My love!

My love!

Det här var en av de bästa grejerna på festen! Instax är ju the new black. Mer om det i ett annat inlägg!

This was one of the best things at the party! Instax is the new black. More about that in a separate post!

Jag tänker aldrig mer ha födelsedagstårta – Dunkin donuts gjorde typ halva festen haha! Ni skulle sett glädjen i allas ögon när de här langades fram.

I’m never having another birthday cake again – Dunkin donuts made like half the party haha! You should have seen the pure happiness in everyones’ eyes when these entered the room.

 I went all in with the decorations. Thanks Pinterest for the inspo! 

I went all in with the decorations. Thanks Pinterest for the inspo! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply