Brain break

Alltså hörni, ett någorlunda uttjatat uttryck får inleda bloggen idag: det är som balsam för själen att vara här på Tilos. Jag har haft 1,5 vecka av tystnad, bokmalning, grekisk mat i stora lass och bara härliga tider. Jag lyssnar knappt på musik här, det enda som behövs är vågorna som kluckar i strandkanten. Är här i år igen med min älskade Ellinore, och enda skillnaden från förra året är väl att vi burit mascara fler än 1 gång och brynen har fått sig en omgång varje dag- den looken är min absoluta favorit just nu, fräknig hy med en touch av solbränna och svagt ifyllda bryn. Har fixat med en del inlägg som kommer att komma upp under veckan, t.ex. Hur du bäst kör en quick fix för brynen på semester. Förvänta er mer skojsigt här framöver, har haft en hel del tid att fundera här… vill så gärna dela med mig av en massa härliga bryntips och har så många bra idéer, tiden har bara varit ett stort problem- har ett jobb som innebär väldigt lite svängrum så man får försöka pussla så gott det går 🙂

Ska hoppa i plurret nu, får se om jag får med mig Ellinore, hon ligger just nu och asgarvar i solstolen åt Skäringer och Mannheimers podd. Den ska jag plöja när jag kommer tillbaka till Stockholm. Med tanke på hur många gånger hon brister ut i skratt så vågar jag rekommendera den till er utan att ha lyssnat själv haha.

Guys, it’s like, as we say in Sweden, ”conditioner for the soul” to be here on Tilos. I have hade 1,5 week of silence, book reading, greek food overload and just awesome times. I hardly even listen to music here, all I need is the waves breaking at the shoreline. I’m here again this year with my lovely Ellinore, and the only difference from last year is that we actually have worn mascara more than once and the brows have received a styling session every day – my fave look right now is freckled skin with a touch of tan and lightly filled in brows. I’ve also fixed some more blog content, for example how you best keep your brows groomed during vacation. You can expect more fun stuff here ahead, I’ve had a lot of time to think here… I really want to share all my brow tips and tricks with you guys, and I have so many good ideas! Time has just been an issue, I have a job that is very inflexible so I’m trying to make it work 🙂

 Kimono: River Island
Kimono: River Island

About the author

Leave a Reply