Okategoriserat

Pre-vacay shopping

Innan jag gick på semester unnade jag mig lite shopping på Sephora. Två nya fynd och två gamla favoriter.

Before I went on vacation I treated myself to some shopping at Sephora. Two new finds and two old faves.

Biotherm Lait Oligo-thermal aftersun: att jag gillar Biotherms solprodukter är ingen nyhet, jag tycker de fungerar ypperligt (går snabbt in i huden, doftar gott, är dryga etc.), och den här flarran med aftersun är inget undantag – den är superlätt i konsistensen och den här pumpflaskan räcker över två veckor med frekvent insmörjning (mer än en gång per dag för både ansikte och kropp).

Biotherm Lait Oligo-thermal after sun: the fact that I like Biotherm’s sun products is no news, I think they work perfectly well (sinks in to the skin quickly, lovely scents, long lasting etc.), and this after sun is no exception – the formula is super light and this pump bottle will last well over two weeks with frequent usage (more than once per day for both face and body).

Clinique Take the day off makeup remover: min nummer ett i bi-phase-remover-djungeln. Vet inte hur många sådana här jag har avverkat under åren… gillar att den tar bort all makeup utan för mycket jobb och det blir ingen överdriven oljig hinna på huden efteråt (det går i princip inte att komma undan den oljiga känslan helt med denna typ av remover, men den här slår andra tycker jag).

Clinique Take the day off makeup remover: my number one in the bi-phase remover jungle. I don’t even know how many of these I have gone through the last couple of years… I like that it removes all makeup without to much work and there’s no excessive oiliness on the skin afterwards (it’s practically not possible to find this type of remover that is completely non-oily but this one beats others according to me).

Benefit Cosmetics Gogo tint: det nyaste tillskottet i Benefits tintfamilj, och även den mest färgstarka. Jag ÄLSKAR den perfekta körsbärsnyansen – det kommer bilder på hur den ser ut på snarast!

Benefit Cosmetics Gogo tint: the newest addition to Benefit’s tint family, and also the most colourful. I LOVE the perfect cherry shade – pics on what it looks like on is coming sooner than later!

Clarins Lip comfort oil ’07 honey glam’: den här lille jäkeln hamnade endast i påsen för att glittret förtrollade mig. Ja, otroligt onödigt (då jag redan äger andra färger av denna produkt) men jag kunde inte låta bli. Ger superglans (återfuktar på köpet) och har finaste glitterkornen i sig (som inte känns på läpparna). Den bara skriker solsemester!

Clarins Lip comfort oil ’07 honey glam’: this little bugger only ended up in my bag because it’s so glitteryyy. Yes, very unnecessary (I already own other colours of this product) but I just couldn’t resist it. Gives super gloss (moisturises too) and has the finest glitter particles in it (which you don’t feel on the lips). It just screams summer vacay!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply