Okategoriserat

#REBELBROWS: Instagram browlight @maddox.benefit

HÖRNI. Har ni sett något så snyggt? Min kollega och vän Maddox (jobbar som training manager och national brow artist i Canada) skapade för någon vecka sedan #rebelbrows – den lite ovårdade, buskiga och ibland fläckiga och ojämna brynlooken. Tycker den är cool. Absolut inte en look för alla men våga experimentera! Kanske är det du som kommer på nästa stora bryntrend 😉

GUYS. Have you seen anything more handsome? My colleague and friend Maddox (training manager and national brow artist at Benefit Canada) created these #rebelbrows about a week ago – the unkept, bushy and sometimes patchy brow look. I think it’s cool. Absolutely not a look for everyone but dare to experiment! Maybe you’ll come up with the next big brow trend 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply