Okategoriserat

Tilos style #gogotint

Jag har varit tillbaka två stackars dagar på jobbet och saknar redan värmen i Grekland! Snacka om att man kastas in i verkligheten efter semester… tur att man håller på med världens bästa grej – BRYN 🙂

I’ve only been back two days at work and I already miss the warmth in Greece! You just get thrown back in to real life, no mercy… lucky me that I’m working with the best thing – BROWS 🙂

Köpte ju Gogo tint från Benefit innan jag åkte och det är definitivt den läpp-produkt jag använt allra mest, SÅ härlig färg, sitter som berget (det är ett ”stain”, så den färgar läpparna och är därför både kysståligt och vattentåligt!) och flaskan är så jävla söt att man storknar, har typ nästan fotograferat produkten mer än mig själv… nästan alltså.

I bought Gogo tint from Benefit before I left and it’s definitely THE lip product of the trip, the color is just gorgeous, it stays on super long (it’s a stain, so it tints the lips and therefore is both kiss proof and water resistant!) and the bottle is just so darn cute, I’ve almost taken more pics of the product than myself… but only almost.

Haha, skrev på instagram att 9/10 bilder tagna på mig denna resa är på när jag brister ut i skratt eller liknande. Det här var ju uppenbarligen inget undantag. Tror fantamej att hela outfiten är från H&M!

Haha, wrote on instagram that 9/10 pics taken of me, is me bursting in to laughter or similar. This was obviously no exception. I think the entire outfit is from H&M!

 Ellinore and me <3

Ellinore and me <3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply