Last week

Det har varit en riktigt fartfylld första vecka tillbaka efter semestern. Den där vilan man fick känns långt borta nu… haha. Men jag har haft en riktigt gosig vecka! Night fight med Alexandra har satt igång, vilket känns så sjukt bra – bästa och roligaste träningsformen någonsin, får till och med morgontrötta mig att studsa upp ur sängen på morgonen. På torsdagen hängde jag med Joanna på ett Maria Nila-party – de lanserar en ny vegansk serie – och vilken fest de bjöd på! Läskande Absolutdrinkar, superhärligt mingel (träffade på så många av mina goa vänner, det fick hela kvällen att kännas bättre), god mat från foodtrucks (El taco truck i mitt hjärta, såklart med extra koriander!) och vi fick till och med blanda vårt eget schampo och balsam (doft och egenskaper), tummen upp för Maria Nila!

It’s been one hell of a first week back from my vacay. That relaxation feels far away now… haha. But it’s been a cozy week! Finally, Night fight with Alexandra is back and it feels so darn good – it’s the best and most fun exercise ever, even I (not a morning person) jump out of bed in the morning. On Thursday it was time for the Maria Nila party with Joanna – they’re launching a new vegan line – and what a party it was! Fresh Absolut vodka drinks, super nice mingling (met so many of my friends which made the whole evening better), yummy food from food trucks (El taco truck in my heart, of course with extra cilantro!) and we even got to blend our own shampoo and conditioner (scent and characteristics), big thumbs up for Maria Nila!

Helgen bestod av jobb och inte en, men TVÅ 30årsfester… en på fredagen och en på lördagen. Alltså lite tungt om jag ska vara ärlig – jag är ju själv 30 nu och man blir ju inte piggare med åren haha. Innan den andra festen hann jag sminka till bästa Joanna inför hennes event med Barnängen Stockholm på Artipelag, hon är alltså en av de svenska representanterna för märket nu, hur grym är inte hon?! Blir så uppriktigt jäkla glad och varm när det går bra för mina vänner. Girl power om något!

The weekend consisted of not one, but TWO 30 year parties… one on friday and one on saturday. Yeah it was crazy, I’m 30 now and I can say that I was much more energetic when I was 20 haha. Before the second party I had time to put some makeup on Joanna’s pretty face. She had an event with Barnängen Stockholm at Artipelag, she is one of the Swedish representatives for the brand now, how cool is she?! I honestly get so happy, warm and fuzzy when things are going great for my friends. Girl power!

Makeup look för första 30årsfesten! Det kommer produktlista och fler bilder kommer senare i veckan.

Makeup look for the first 30 year bash! Product list and more pics will be up later in the week.

PINK party. Jag upptäckte att jag typ inte har ett enda rosa plagg i hela garderoben (vilket är helt sjukt egentligen, älskar rosa!) så det blev örhängen från Zara och rosa läppar. Den där lysgrejen i tofsen tillkom under kvällen hehe..

PINK party. I discovered that I don’t really own any pink clothes (which is crazy because I love pink) so I ended up wearing just pink earrings from Zara and pink lips. The neon light thing in my hair was added during the party hehe..

About the author

Leave a Reply