Okategoriserat

Alice in browland

Idag var sötaste Alice på besök i brow baren – hon är inte bara vacker (som en liten skogsälva) men också vettig. Brains and beauty is the new black! Hennes bryn är verkligen underbara, och väldigt unika – vi pratade kort om att det är det hon får mest komplimanger för, men också flest negativa kommentarer. Det är ju egentligen helt galet – vad är det som gör att folk tycker de har rätt till att säga VAD som helst? och även om en viss brynstil inte är din smak, så kan man väl bara agree to disagree och hålla det negativa för sig själv. Inte nödvändigt att klanka ner på någons utseende, oavsett om det är en kroppsdel eller ”bara” bryn. Var snälla mot varann! 

Today the cutest Alice visited me in the Brow bar – she’s not only beautiful (like a fairy) but also judicious. Brains and beauty are the new black! Her brows are really amazing and one of a kind – we spoke shortly about the fact that it’s the one thing she gets the most compliments for, but also the most negative comments. It’s so wrong – what makes people think they have the right to say ANYTHING? Even if a certain brow style isn’t to your liking, just agree to disagree and keep the negative stuff to yourself. No need to talk badly about anyone’s looks, whether it’s a body part or ”just” brows. Be kind to each other.

Japp, älvögon! Lånade de här bilder från Alice blogg, från första besöket hos mig – ska bli så spännande att se var vi kan ta de här brynen! Allt är ju en process. De är förövrigt ifyllda med Kabrow #2 och lite Gimmebrow #1, båda från Benefit.

Yep, fairy eyes! Borrowed these pics from Alice’s blog, from her first visit at the brow bar – I’m excited to see where we can take these brows! It’s all a process. Btw, they are filled in with Kabrow #2 and a little Gimmebrow #1, both from Benefit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply