Okategoriserat

Brow makeover: Farao

Farao har gjort brynen hos mig från och till i flera år nu, och det är alltid lika kul att få ner honom i stolen – om ni inte har upptäckt Farao (Groth) än så föreslår jag att ni kör en google. Han är nog inte allas cup of tea men jag tycker han är underbar. Det har jag gjort sedan vi jobbade ihop på Åhlens Östermalmstorg för 100 år sedan, och han halvt skrämmer slag på kunderna med sitt högljudda ”VÄLKOMMEN TILL PARADISEEEET”. One of a kind alltså.

Farao has been doing his brows with me for several years now, and it’s always a blast getting him in the chair – if you don’t know Farao (Groth) I would recommend googling him (however, mostly he does stuff in Swedish). He probably isn’t everyone’s cup of tea but I think he’s wonderful. I have ever since we worked together in Åhlens Östermalmstorg about a 100 years ago, and he chocks the customers with his loud WELCOME TO PARADIIIISE”. One of kind, yep.

FÖRE. De där brynen är vilda!

BEFORE. Those brows are wild!

EFTER (ej ifyllda). Farao älskar mörka och ganska definierade bryn, och är det någon som kan bära upp det så är det han! Älskar kontrasten mellan det nästan vita håret och de mörka brynen.

AFTER (not filled in). Farao loves dark and quite defined brows, and if anyone can pull it off it’s him! I love the contrast between the nearly white hair and the dark brows.

Vilket lyft!

What a lift!

AFTER-BROW-LUNCH. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply