Okategoriserat

Swicilou breakfast club!

Tjejer! Är ni med i gruppen Swicilou friendcation? Om inte så föreslår jag att ni loggar in på er Facebook, skriver ”Swicilou friendcation” i sökrutan och GÅR MED. Hehe, om ni inte vill missa frukostar som den nedanför i framtiden alltså.

Joanna och Louise är två helt underbara brudar som på SIN FRITID styr ihop små gettogethers så vi tjejer kan hitta nya vänner – hur härligt?! Så i torsdags när jag hängde med Joanna, tyckte hon att jag skulle följa med, och yesss vad glad jag är att jag gjorde det! Bästa starten på dagen med god frukost (mycket kaffe) signerat Sally Voltaire, mumsiga bars och milkshakes från Barebells och urtrevligt sällskap av 17 fina tjejer. Kan gärna starta alla dagar såhär! Tusen tack till alla brudar som gick upp tidigare än vanligt för att hänga och såklart den här powerduon:

Kan vi bara prata lite om Joannas blus?! Avokados, bananer och ananaser i en salig röra. Helt underbar!

 Iphone case:  Ideal of Sweden  

Iphone case: Ideal of Sweden  

Today I hung out with awesome girls at a ”Swicilou friendcation” breakfast. Thanks to Joanna and Louise for taking time to make this happen, so we all can meet new friends!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply