Okategoriserat

Fool proof brows and fun times

Hello vänner! Igår var en lång dag, night fight träning på morgonkvisten, jobb hela dagen i Brow baren på Sephora Biblioteksgatan och sedan 10-årsfirande för Rapunzel, väldigt roligt såklart men längtar redan till sovmorgon på söndag haha. Testade NYA Fool proof brow powder dagen till är (ytterligare en brynprodukt till Benefitkollektionen! tjoho!) och en av de nya paletterna från Marc Jacobs. Details nedan 🙂

Hello friends! Yesterday was a long day, first off – night fight early in the morning, then an all day shift at the Brow bar in Sephora Biblioteksgatan and last but not least, Rapunzel of Sweden’s 10 year party. Super fun of course, but I’m already longing to sleep in on sunday haha. I tried the NEW Fool proof brow powder  (yay! Another brow product added to the Benefit collection!) and one of the new palettes from Marc Jacobs. Details below 🙂

Marc Jacobs eye-conic eyeshadow palette ”Scandalust”, Watt’s up highlighter, Rockateur blush, Boiing industrial strength concealer #2, Boiing airbrush concealer #2, Gimmebrow #1, Fool proof brow powder #1, Dew the hoola liquid bronzer – all from Benefit. 

 Fabulous and funny friends:  Emelie ,  Evelina  and  Ellinore ! 

Fabulous and funny friends: Emelie , Evelina and Ellinore ! 

Festen som bästa Vass Productions hade fixat för Rapunzel var faktiskt riktigt, riktigt trevlig! Kändes nästan som en hemmafest, och finns där ballonger, peruker och goda vänner så är jag ett enda stort smile. 

The party that Vass Productions pulled together for Rapunzel was really, really fun! It felt a bit like a house party, and where there’s balloons, wigs and good friends- there’s a big smile on my face.  

Tack Rapunzel och Vass PR för en trevlig kväll <3

Thanks Rapunzel and Vass PR for an awesome night <3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply