Okategoriserat

Instax: best party tip

På min 30årsfest i somras hade jag världens bästa grej- instaxkameror. För det första är det riktigt roligt, vintage-viben är stark, och sen blev det också ett underbart minne. Mina gäster fick ta roliga bilder på sig själva och sedan skriva en hälsning, så dagen efter hade jag massor av bilder och fina ord att kolla igenom. 

At my 30 year birthday party this summer, I had the best thing: Instax cameras. First of all, it’s really fun and the vintage vibe is just so prominent, but it also turned out to be a lovely memory. My guests were told to take fun pics and then write a message on the photo itself, so the day after I had so many nice pics and words to look at.

Plus att de är sjukt söta! Finns flera olika modeller för att passa din personliga stil, kolla in dem på Instax hemsida.

Plus they’re so darn cute! There are several different models to it your personal style, check the out at Instax website

 Pic from the Benefit Boiing event in Copenhagen

Pic from the Benefit Boiing event in Copenhagen

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply