Okategoriserat

Makeup: Joanna

Klockan är lite efter 13 och nu skulle jag varit hos Anja och kört en testmakeup till hennes bröllop om ett par veckor, men det blev framskjutet till nästa vecka. Åh, hon kommer vara så jäkla vacker på hennes dag! Speaking of vacker, så tänkte jag dela lite bilder (i brist på bilder från dagens bröllopsmakeup) från när jag var hos Joanna nu i sommar, hon skulle på fest på kvällen och ville ha lite makeup-hjälp. Enjoy!

It’s 1 pm ish and I should’ve been at Anja’s doing a makeup trial for her wedding coming up in a few weeks, but it was postponed until next week. Ahh, she’s going to be so damn beautiful on her day! Speaking of beautiful, I thought I’d post some pics (to make up for the lack of makeup trial pics) from when I was at Joanna’s place this summer, she had a party in the evening and wanted some makeup help. Enjoy!

Kolla in den här kapet! (ps. hon är upptagen)

Check out this catch! (ps. she’s taken)

Jag tog med hela ögonbrynsarmén… herre vad jag älskar de här produkterna! Annars lite blandat… mycket Benefit, ett par concealers från Nars (dock slutade det med att jag använde Boiing industrial strength och Boiing airbrush), en superfin bronzer från Becca i färgen ‘Capri Coast’ (jag brukar använda Hoola från Benefit då den är helt matt, men när jag vill ha lite lyster i bronzern är Becca mitt förstahandsval), ögonpennor från Marc jacobs beauty och löst puder från Kat von D.

I brought the entire eyebrow army with me… geez I love these products! Other than that, a good mix… a lot of Benefit, a couple of concealers from Nars (I ended up using Boiing industrial strength and Boiing airbrush though), a lovely bronzer from Becca in the shade ‘Capri Coast’ (I usually use Hoola from Benefit, since it’s completely matte, but when I want some lustre in my bronzer, Becca is my first hand choice), eye pencils from Marc jacobs beauty and loose powder from Kat von D.

Jag använde Browvo vårdande primer, Kabrow #3 och Gimmebrow #3 (alla från Benefits brynkollektion) för att forma Joanna’s bryn.

I used Browvo conditioning primer, Kabrow #3 and Gimme brow #3 (all from Benefit’s brow collection) to shape Joanna’s brows. 

 Iphone case from  Ideal of Sweden (click!)

Iphone case from Ideal of Sweden (click!)

Älskar den här bilden! Calle kollar in sin babe 😉

Love this picture! Calle checking out his babe 😉

Ett leende är den bästa accessoaren! Joanna är verkligen en frisk bris! Älskar att träffa nya kompisar i jobbet – har mött många nya vänner bara senaste åren, vilket är underbart då det överlag blir svårare och svårare att hitta bra vänner ju äldre man blir. 

A smile is the best accessory! Joanna is such a breath of fresh air! Love meeting new friends through work – I’ve met several new friends just the past couple of years, which is awesome – overall it gets harder and harder meeting good friends the older you get. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Cat september 27, 2017 at 00:52

    I spy with with my little eye… voluspa!! Woohoo

  • Leave a Reply