Okategoriserat

A saturday night look…

Mina vänner! En sensuell lördagsmakeup behöver inte betyda 17 lager foundation och rocket science ögonskuggsblending – snarare tvärtom, ibland är det allra snyggast när det inte är helt perfekt och man ser din hud lysa igenom. Det handlar ju inte alltid om att dölja ALLT, utan kanske bara att förvilla ögat och dra uppmärksamhet till vissa drag… i detta fallet ögon och ögonbryn (såklart.. duhh). 

Friends! A sensual saturday night makeup does not have to equal 17 layers of foundation and rocket science eyeshadow blending – on the contrary, sometimes it looks best when it’s not completely perfect and your skin is allowed to shine through. It’s not about covering absolutely everything, more about tricking the eye and drawing attention to certain attributes of the face… in this case eyes and brows (of course… duh).

Före och efter – älskar en schyst förvandling på lördagkvällen! 

Before and after – gotta love a good saturday night transformation!

Brynen marinerades i Browvo vårdande primer och större delen av fyllningen sköttes av vapendragaren KaBrow (#3). Avslutade med transparenta Ready set brow, men det hamnade tyvärr inte på bild då jag fick lägga i en extraväxel (någon – läs jag – powernappade lite för länge…).

The brows were coated in Browvo conditioning primer and most of the filling in was done by the one and only KaBrow (#3). Finished off with the transparent Ready set brow, but unfortunately that wasn’t caught on camera as I had to rush like a MF (someone – read me – power napped a bit too long…). 

Produkthav! …jag beslagtog hela fönsterkarmen. Basen bestod av Dew the Hoola, Big Easy, Watt’s up, Stay don’t stray, Boiing airbrush (#2) från Benefit och rainforest of the sea highlighter från Tarte (vet inte om denna finns fortfarande, men en bra dupe är Becca’s moonstone och opal). Ögon: Peachpaletten från Too Faced, Rollerlash mascara från Benefit (favvo).

Sea of products! …I took over the entire window sil. The base was Dew the hole, Big Easy, Watt’s up, Stay don’t stray, Boiing airbrush (#2) from Benefit and Rainforest of the sea highlighter from TArte (don’t know if it’s still sold, but a good dupe is Becca’s moonstone and opal). Eyes: Peach palette from Too Faced and Rollerlash mascara from Benefit (fave). 

 Earrings from H&M and rings from Lindex.

Earrings from H&M and rings from Lindex.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply