Okategoriserat

Quick fix halloween

Ska ni på halloweenfest i helgen och har fortfarande inte fixat utklädnad? Eller har du noll inspiration? Det finns faktiskt mycket coolt man kan göra med bara några få medel. Förra veckan blodade jag ner mitt instagramfeed med 3 bryninspirerade halloweenlooker- SÅ roligt med all positiv respons jag fick, men helt ärligt så var de inte så komplicerade. Det enda som krävs är att du makar dig bort till Buttericks eller liknande butik innan festen: 

Fake-blod! enklaste men kanske mest effektfulla accessoaren. I princip är det bara att kladda på så är det klart – några av mina favoritplaceringar är mungiporna eller ögonvrån, det ser ganska äckligt ut 😉 för att få det mer verklighetstroget kan man blanda olika konsistenser, fresh scratch blood som är mer trögt och segt och mörkt, tunnt blod som rinner lättare.

Collodium: jag är ingen SFX artist men collodium klarar vi alla av. Det är en genomskinlig vätska som man penslar på (t.ex. tvärs över kinden) för att dra ihop huden så det liknar ett ärr. Tar inte många minuter! 

Effektlinser: jag älskar roliga linser! Enda negativa för mig att jag behöver riktiga linser med styrka så antingen får jag ha glasögon eller gå med dubbla linser (rekommenderar EJ). Det finns flera varianter, bl.a. de ovanför som definitivt tog min enkla kattsminkning till nästa nivå. Nästa gång måste jag bara testa svarta, heltäckande scleralinser, så coola men tråkigt dyra! 

Nu ska jag springa iväg på en middag hos syrran, happy halloween babes! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply