Okategoriserat

Tidernas tjejmiddag med Röhnisch

Klockan är strax efter ett och jag sitter nedmyst i soffan, fortfarande i morgonrock. Njuter av att inte ha något på schemat idag och tänker tillbaka lite på onsdagens PANGmiddag med Röhnisch på Tvätteriet. Vi firade Röhnisch nya kapselkollektion som går helt i svart (jag hoppar av glädje!) som världens bästa Alexandra frontar. Plaggen är precis i min smak och hela bordet blev fnitterpirriga av den fina träningsjackan. Det var dock något annat som gjorde den här kvällen mer än bara ett trevligt event med snygga träningskläder… och det var den här samlingen powerbrudar: 

Jag saknar nästan ord för hur rolig, powerfylld och skön den här kvällen var, alla som ni ser på bilden är goa, starka, unika, men framförallt down to earth – något som kanske inte direkt präglar den här branschen nuförtiden. Det är inte många bilder där det syns så mycket tänder som ovan, eller hur? Tror vi alla är överens om att den här klicken måste köra middag snart igen! 

Triss i snygghet! Röhnisch kunde inte hittat en bättre människa att fronta den här kampanjen. När vi fick höra varför de valt just Alexandra satt vi alla och nickade ikapp – hon är inspirerande, duktig och framförallt vettig i sitt yrke – det är en sådan PT vi vill ha, som tar fram det bästa i oss, gör oss starka och peppar på ett bra sätt, inte bryter ner oss. Och I don’t know about you guys, men jag vill bara ha alla kläderna när jaha ser de här bilderna, hehe.

Brita och Anja. Det enda som saknades under kvällen var att jag inte hann prata tillräckligt med Brita, hon är ju så cool – men next time, då jäklar! 

Petronella, ditt leende och skratt smittar av sig, blir alltid glad när jag ser dig! 

Hehe, alla kastade sig över de här små tilltuggen med gulbeta – de var sanslöst goda. Kan ju säga att de fick komma ut med fler än en sådan här bricka…

Älskade Anja och jag! Tänk att vi gick på samma gymnasieskola i Malmö men att det skulle dröja många år innan vi fann varandra – better late than never!

Man ser ju på långa vägar hur härliga de här tjejerna är, eller hur? Alex, Petronella, Joanna och sist men inte minst, Amalia från Röhnisch, SÅ imponerad av henne! 

SVART. MUMS. OCH MESH.

Maten och vinerna som vi blev serverade på Tvätteriet fick 10/10 glada bryn. Måste ta med mannen till Adam&Albin snart! 

Tack Röhnisch och Alexandra för att ni drog ihop ett så gosigt gäng och bjöd på tidernas tjejmiddag! Alla fina foton har Alma Vestlund på Studio Emma Svensson tagit. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply